- 2012. szeptember 10., 17:24
A Samsung bejelentette, hogy szeptember végétől idehaza is megvásárolható lesz legnagyobb tévéje.
Hirdetés

Mindez igazából nem annyira meglepő, mert a Samsung korábban is mindig szinte azonnal behozta Magyarországra a legdrágább tévéit is – igaz, 75 colos termék eddig még nem volt a termékpalettán, tehát ezúttal nem lehetett tudni biztosan, hogy mire számíthatunk a Samsungtól. A hazai képviselet tájékoztatása szerint a 75 colos monstrumot szeptember végétől lehet majd megvásárolni.

A hatalmas, 191 cm-es képátlójú tévével gyakorlatilag már egy projektort is lehet helyettesíteni, persze csak akkor, ha valaki hajlandó szemtelenül sok pénzt áldozni minderre. A koreai gyártó óriásának európai ára még nem ismert, de Amerikában 10 ezer dollárért lehet megvásárolni – ilyen magasságokban általában már nem érvényes az 1 USD =  1 EUR átváltás, de még így is biztos, hogy 2,5 millió körüli árcédulára lehet számítani.

A Samsung az ES9000-es sorozatba minden meglévő technológiáját beépítette természetesen, így a készülék képes a 3D anyagok megjelenítésére, telepíthetők rá alkalmazások, fogadja a 2013-tól megjelenő Evolution Kit bővítőkártyákat és még a hang- illetve gesztusvezérlés is működik vele.

Címkék