- 2012. október 1., 16:42
Szinte minden terméksorozat esetében javulnak (javultak) a garanciális feltételek.
Hirdetés

2012. október 1-jétől, azaz a mai naptól, az Acer Magyarország megváltoztatta a notebookokra vonatkozó garanciális feltételeket. A változtatások minden esetben a felhasználók számára kedvező módosítást jelentenek.

A legfontosabb az új feltételek közül talán az, hogy az összes Acer Aspire notebookra legalább két év jótállás vonatkozik az eddigi egy helyett. Aki szeretné, az természetesen extra költség fejében továbbra is három évre növelheti ezt, az Acer Advanced garancia kiterjesztéssel. Az Aspire One sorozat esetében is két év lett a garancia, míg az Aspire S3, S5, M3 Timeline Ultra és M5 Timeline Ultra esetében alapból három évnyi jótállást vállal a tajvani gyártó. Az új feltételek természetesen az üzleti modelleket is érintik; mostantól minden Travelmate szériára egységesen három év a jótállás, viszont újdonság, hogy a 2012-es természériáknál (Travelmate B1, P2, P4 és P6 sorozat) az alapszolgáltatást magában foglalja a baleseti kárbiztosítást is.

Az Acer bejelentette azt is, hogy a garanciális idő meghosszabbítása a Packard Bell EasyNote és Dot noteszgépekre is vonatkozik, ezek október 1-jétől az eddig egy helyett két éves jótállással vásárolhatók meg.

Címkék
Hozzászólások