- 2012. december 11., 18:04
Egyre több jel utal arra, hogy a Samsung Las Vegasban felfrissíti vállalati arculatát.
Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap és a világ szeme ismét Las Vegasra szegeződik: január 8-11. között kerül ugyanis megrendezésre a CES 2013, ahol kiderül, a gyártók milyen termékekkel szeretnék meglepni a közönséget a jövő év során. A Samsung is biztosan több érdekességgel készül, ezek egyike egy Full HD kijelzős mobil lehet, amelyről már novemberben pletykáltak. Ennél érdekesebb lehet azonban, hogy a Samsung állítólag teljes arculatváltásra készül – és, ha van esemény, amikor új logót, új szlogent és esetleg új irányokat érdemes bejelenteni, akkor az biztosan a CES.

A Samsung YouTube csatornájára felkerült egy videó, ami valószínűsíti, hogy az arculatváltás valóban be fog következni. Egyrészt a videón nincsen Samsung logó, pedig ez korábban elmaradhatatlan kelléke volt a filmeknek, másrészt a képsorok azt sugallják, hogy a világnak szüksége van valami újra. Ám a filmben semmi nem utal termékkategóriára, arra viszont igen, amit a Samsung megtestesít; innováció, új ötletek, technológiák, dizájn, álom, csoda, jövő.

Ha másért nem, mi azért biztosan bízunk a jóslatunkban, mert tavaly – tudomásunk szerint – egyedül tippeltük meg helyesen az akkori teaser videó alapján, hogy a vállalat mozgásérzékelős tévét fog bemutatni.

Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. december 2., 12:00
2020. június 5., 17:00