- 2013. május 22., 14:51
Újabb, ezúttal víz-, por- és ütésálló változata tűnt fel a koreai gyártó idei csúcskészülékének.
Hirdetés

A Samsung Galaxy S 4 nagyon sikeres, a tízmilliomodik példányt várhatóan még ebben a hónapban leszállítja a vállalat, ami azt jelenti, hogy a készülék – nem túl meglepő módon – a cég történetében a legrövidebb idő alatt éri el ezt a mérföldkövet. A Samsung vezetése nyilván örül a sikernek, de a bejelentés előtti és utáni hetekben az is mindenki számára világossá válhatott, hogy a cégóriás totális letámadást indít, és a Galaxy S 4-re alapozva rengeteg, valamilyen szempontból különleges mutációt is készít. Az üzenet egyértelmű: aki a Samsungot választja, az biztos, hogy fog találni az igényeinek megfelelő felsőkategóriás mobilt.

Samsung Galaxy S 4 Active

A Galaxy S 4 eredeti verziója mellett már kapható két Mega (6,3 illetve 5,8 colos képátló, HD illetve qHD felbontás, kétmagos rendszerchip), és biztos, hogy érkezik a Mini (4,3 colos kijelző, HD felbontás és kétmagos processzor) valamint a Core (4,3 colos kijelző, WVGA felbontás, kétmagos RoC), emellett pletykaszinten már a Galaxy Zoom (optikai zoomos kamera) is feltűnt. Most újabb versenyző csatlakozik a táborhoz, igaz, a készülékről egyelőre még szintén csak pletyka szinten lehet tudni, hivatalos megerősítés nem érkezett. A Galaxy S4 Active érdekessége a tokozásban rejlik, amely por-, ütés- és vízálló. A mobil hardvere a kamerát leszámítva (ami gyengébb, 8 MP-es lesz) valószínűleg mindenben egyezik majd a Galaxy S 4 eredeti változatában található vassal, a legnagyobb eltérést így az jelentetheti, hogy lent a szokásos egy fizikai gombot és kettő érintőpanelt tartalmazó részleget egy három fizikai gombot tartalmazó panel váltja. A telefon hivatalos bejelentése és a piaci start június környékén várható.

A Galaxy S 4 eredeti verziója emellett a Goldgenie-nek köszönhetően már fémborítással is elérhető: aki nem sajnál több, mint 2200 dollárt kiadni egy telefonért, az arany, vörösarany vagy akár platina hátlappal szerelt verziót is rendelhet a telefonból.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00