- 2013. augusztus 7., 12:12
Ízig-vérig tepsifon lesz a HTC új csúcsgépe, az 5,9"-os HTC One Max.
Hirdetés

Egyelőre még mindig csak pletykaként beszélhetünk róla, de már fotó is kering a neten a HTC bejelentés előtt álló, 5,9 colos kijelzővel szerelt One Max nevű készülékről.

A külsőre egy felhizlalt HTC One-ra hasonlító telefon alumínium burkolattal büszkélkedhet, kijelzőjének mérete a kisebb táblagépekét közelíti meg, felbontása 1920×1080 pixel (éppen, mint a HTC One-é, csak éppen a nagyobb mérte miatt a nagy felbontás távolabbról nézve is kihasználható). A telefonban egy 2,3 GHz-es, négymagos Snapdragon 800-as SoC lesz, amely az S600-hoz képest is komoly erőfölényt képes felmutatni, így minden bizonnyal igazán jó számítási teljesítményt kapunk a várhatóan igen magas árért cserébe.

A nagy sebesség persze komolyabb energiaigényt is jelenthet (bár ez optimalizálás kérdés is), és a nagyobb kijelző sem segíti a kisebb fogyasztás elérését. Mindenesetre az akkumulátor is komolyabb lesz, mint a HTC One-é: a HTC One 2300 mAh-jához képest a HTC One Maxba 3300 mAh-s akksi kerülhet, ha a pletykák igazak. Az alkalmazások futtatásához 2 GB RAM-ot kap majd a HTC One Max, a programok és adataink tárolásához pedig 16 vagy 64 GB-nyi flash memória áll majd rendelkezésre.

A HTC One Max vélhetően minden tekintetben megszorongatja majd a Samsung Galaxy Note II-t (az üzemidő persze kérdéses), de emiatt ára is jóval magasabbra várható.

Címkék
Hozzászólások