- 2014. január 4., 17:26
Az LTE egészen mostanáig a felső- és csúcsktategóriás készülékek kiváltsága volt, a Sony változtathat ezen.
Hirdetés

A tesztprogramok adatbázisai kimeríthetetlen pletykaforrásnak számítanak, hiszen időről időre felbukkannak bennük új termékkódok, amelyből következtetni lehet arra, hogy egy-egy neves gyártó éppen milyen modell kifejlesztésén töri a fejét. Ezúttal a Sonyról derült ki, hogy D2303 néven egy olyan középkategóriás modellt fejleszt, amely LTE-képes. A japán vállalat tavaly a CES-en jelentette be csúcskategóriás Xperia telefonjait, a Z-t és a ZL-t, így arra számítunk, hogy idén is érkeznek majd a csúcs Xperiák.

Azonban legalább ekkora érdeklődésre tarthat számot az is, ha lesz végre egy olyan mobil a piacon, amely az alacsonyabb árkategóriás készülékeknél is villámgyors internetezést tesz lehetővé, és a tesztprogramban találta adatok alapján a Sony éppen egy ilyen mobillal készül. A telefon specifikációjáról sok mindent nem lehet tudni, azon kívül persze, hogy teljesítménye alapján valószínűleg Snapdragon 400-as processzor dolgozik benne.

A Sony – a szokásoknak megfelelően – ezúttal is a sajtónapon, január 6-án mutatja be termékeit, így az új telefonokkal kapcsolatos részletekről (magyar idő szerint) január 7-én fogunk tudni beszámolni.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. június 8., 10:00
2020. június 5., 17:00