- 2014. február 14., 14:47
Hazánkban is elkezdődött a Sony Xperia SP Android 4.3-as operációs rendszert hozó frissítésének terjesztése.
Hirdetés

E sorok írójának Telenortól származó telefonja reggel jelentette, hogy a 400 MB-nál valamivel méretesebb csomag (12.1.A.0.266 buildszámmal) készen áll a letöltésre. A frissítés telepítése a fenyegetések ellenére sem tartott 49 percig, sőt, valójában körülbelül negyed óra alatt lezajlott az egész folyamat.

Az új OS, amely kereken 4.3-as verziószámra hallgat, több újdonsággal is szolgál: először is, több menü alapszíne feketéről fehérre változott, illetve a billentyűzet dizájnja is más lett, jobban elkülönülnek a gombok. A felülről lehúzható gyorsbeállító menü testreszabható végre és alaposan megváltoztatták a lezáró képernyőt is, amelyre már a megszokott módon tehetünk ki az óra mellé widgeteket (sajnos élő háttérkép, például időjárással, továbbra sincs).

Az alkalmazások jó része is változott, van ahol csak frissítettek a kinézeten, de például a fényképezőgép felülete rengeteget változott. A telepítés érzésre a teljesítménynek is jót tett, a programok, a felhasználói felület simábban reagál mindenre. A Chrome-mal kapcsolatos, hirtelen kilépéssel járó jelenséget eddig nem tapasztaltam.

Címkék
Hozzászólások