- 2014. július 16., 12:49
Csúcsminőségű Philips 4K TV HDMI 2.0-val. És egy óriási hiányossággal.
Hirdetés

A Philips jelenlegi zászlóshajója a tévék között mindent tud, amire szükség lehet: a 65PUS9809 típusú 65 colos készülék nemcsak a 4K (UHD) felbontást ismeri, hanem jó viszonyt ápol az Androiddal is. A tévére a Philips saját alkalmazásai mellett a Google Play áruházából is szinte bármit letölthetünk, beleértve a mobilon és tableten használható alkalmazásokat is.

A tévé technikai paraméterei egyelőre még nem teljesen ismertek, de azt már most tudni, hogy több képjavító, köztük az átlagosnál jobb kontrasztot biztosító, 144 zónás Micro Dimming Premium is bekerül a tévébe. Akit esetleg érdekel, a tévé a 3D filmeket is meg tudja majd jeleníteni, és mivel csúcskategóriás Philipsről van szó, az Ambilight sem maradhat el. Az UHD felbontású tartalmak HDMI 2.0 csatolón keresztül juthatnak el a készülékhez, így a tévé akár a 60 Hz-es képfrissítésű tartalmakat is meg tudja jeleníteni.

Következzék a feketeleves: a TP Vision szóvivője megerősítette, hogy a streaming videók tömörítésére használt új technológiák, köztük a HEVC kodek, az új modellbe is helyet kap. Majd. Ugyanis a 9809-es családban a dekódoláshoz szükséges hardver nincsen benne, ezt a gyártó később egy utólagos bővítés keretén belül fogja pótolni. Hogy pontosan hogyan, azt még nem lehet tudni.

A tévé árát egyelőre nem ismerjük, a 65PUS9809 hivatalos bemutatója augusztus végén lesz – a tévét így az IFA-n várhatóan meg tudjuk majd lesni.

Címkék
Hozzászólások