- 2014. október 3., 21:19
Komoly frissítést kap a Peeble, így az népszerű okosórák már fitnesz-trackerként és alvásfigyelőként is működnek.
Hirdetés

Bár az Apple Watch, a Motorola 360 és társaik megjelenése kicsit elhomályosította a Pebble fényét, a híres kickstarteres okosórának is van még pár trükk a tarsolyában. Most például egy komolyabb frissítés érkezett, amellyel már a Pebble is képes egész nap figyelni mozgásunkat, úgy ahogy azt a konkurensek és a sportkarkötők is teszik (eddig ehhez a Runkeepert kellett állandóan futtatni).

A sportoláson túl az új szolgáltatás arra is jó, hogy alvásunk is megfigyeljük, működése pedig észrevétlenül futhat a háttérben, tehát nem kell a megszokott számlapot lecserélni hozzá. A Jawbone ugyanakkor már készít egy olyan számlapot, ami egyrészt mutatja az adatokat, másrészt a mögötte álló program szinkronizálja is azokat az UP for iOS-szel. Érkezik egy Swim.com alkalmazás is, amivel úszás közben tudjuk karcsapásainkat, a megtett távolságot és más jellemzőket figyelni, majd az adatokat ismét csak szinkronizálni a telefonnal, miután kijöttünk a vízből.

Végül a hardverfronton is történnek érdekes változások, konkrétan az árnál: a sima óra ára 99-re, a Steelé pedig 199 dollárra csökkent. Sajnos az eurós árak még mindig csúfak, hiszen a 129/229 euró elég furcsa dollár/euró árfolyamot feltételez.

Címkék