- 2014. október 31., 10:45
Hallgat ránk, és szinte mindenhol megérinthetjük. Süt-főz, és tornagyakorlatokra is sarkall. Drága, de megéri.
Hirdetés

Egy újabb startup, a SectorQube is a közösségi finanszírozást választotta MAID (Make All Incredible Dishes) mikrohullámú sütőjének, kuktának, vagy inkább étrend-menedzsernek a felfuttatásához. Valójában az okostelefon és a mikró keresztezéséből létrejött okos sütőről van szó, amely a közösségi recepteket nemcsak felolvassa, hanem segít is az elkészítésükben; megsüti őket a megfelelő teljesítményt és időt automatikusan beállítva.

A 6 colos érintőképernyőt persze nem érdemes akkor használni, amikor tésztagyúrás közben lisztes a kezünk, ezért az eszköz hangvezérléssel is kezelhető. Mi több, a kalóriadús étel elfogyasztása után nem sokkal arra is figyelmeztet minket, hogy ideje elmenni kocogni, étrendünket pedig szükség szerint az egészséges irányba befolyásolja, amikor ételt ajánl.

A jövő októberben megvásárolható készülék fejlesztői változata 2000 dollárba kerül (közel félmillió forint), már ha módosítani szeretnénk ezt az okos mikrohullámú sütőt. A piaci modell ára 449 dollár, azaz kb. 110 000 forint lesz. Csak azon csodálkozunk, hogy például az LG miért nem állt neki a fejlesztésnek azok után, hogy az internetes hűtőjét bemutatta. A nagyokat így bárki megelőzheti.

Címkék
Hozzászólások