- 2015. február 20., 17:14
A THL 4000-be 4000 mAh-s akkumulátor került, így könnyedén kibírja két napig is.
Hirdetés

Ez pedig nagy szó, mivel a készülékgyártók eddig a abszolút csúcsot jelentő telefonjaiknál sem bírták megoldani, hogy este ne kelljen őket a töltőre dugni. A THL 4000 a gigantikus kapacitású akkumulátor mellett négymagos MediaTek rendszerchipet, 1 GB memóriát és 8 GB-os belső tárhelyet kínál, a csatlakozási lehetőségeket böngészve pedig láthatjuk, hogy az LTE-n kívül minden adott: HSPA+ modem, n-es WiFi, Bluetooth 4.0, GPS és az USB 2.0 porton OTG funkció is.

A vállalattól megszokott módon ebbe a telefonba is jó minőségű IPS-panel került, viszont a 4,7 colos képátlóhoz csak qHD, azaz 540×960 pixeles részletesség társul. A telefon hátsó kamerájával 5, az előlapi egységgel pedig 2 MP-es fotókat készíthetünk – ezek minősége valószínűleg a kategóriában megszokott, átlagos szintet tudja hozni, minőségi fotókat viszont nem várhatunk tőle.

A THL 4000 operációs rendszere az Android 4.4, szerencsére ma már az olcsóbb telefonok esetében sem jellemző, hogy nagyon régi Androidot kell használnunk – azt viszont nem tudni, hogy a Lollipop frissítés várható-e a telefonra vagy sem. A telefont a WayteQ 40 ezer forintos áron kínálja, amely a mobil mellett egy tokot és egy védőfóliát is tartalmaz.

Címkék
Hozzászólások