- 2015. szeptember 28., 15:55
Újabb, viszonylag kedvező árú akciókamerát mutatott be a GoPro, amelynek előnye, hogy Wi-Fi adaptert is kapott.
Hirdetés

Az akciókamerák piacán egyértelműen a GoPro neve cseng a legjobban, de ezért szó szerint nagy árat kell fizetnünk: a cég termékei igen drágák, a magyar pénztárcával is összeegyeztethető árú szegmensben pedig csak mostanában kezdett indulni.

Ennek egyik kellemes lépcsőfoka a bejelentett Hero+, ami 200 dollárért nyújtja azt a Bluetooth- és Wi-Fi kapcsolatot, amit nagyobb testvérei is tudnak másfélszer ennyiért. Ez azért lesz igazán hasznos, mert kijelző hiányában így a legkényelmesebb a mobiltelefonos távvezérlés. Amiről le kell mondanunk, az elsősorban a 4K – a Hero+ ugyanis csak Full HD-ben dolgozik, ott viszont 60 fps-sel. A kamera dizájnja a megszokott GoPro vonalakat követi, ami jó hír a kiegészítők szempontjából. A készülék egyébként alapesetben 40 méterig vízálló, állóképeket pedig 8 Mpixeles felbontásban tud készíteni.

Az új kamera megjelenésével párhuzamosan a kocka Hero4 Session árából is faragtak, mégpedig nem is keveset: a korábbi 400 helyett már 300 dollárért a miénk lehet az egyedi dizájnú modell.

Címkék
Hozzászólások