- 2015. október 2., 11:13
A DIGI is új szolgáltatást indít DIGI Online néven, hogy ügyfelei bárhol, bármikor tévézhessenek.
Hirdetés

Október elején indítja útjára a DIGI új szolgáltatását: a DIGI online segítségével a cég minden olyan ügyfele, aki rendelkezik televízió és internet előfizetéssel is (mindkettőre egyszerre van szükség), ezentúl bárhová magával viheti majd kedvenc tévé csatornáit. Az alkalmazás egyelőre Android alá készült el (Android 4.0+), ez a verzió már le is tölthető az alkalmazásboltban (DIGI Online néven). Használatára jogosult minden DIGITV/DIGI/DIGI+ csomaggal és DIGI internetes szolgáltatással egyaránt rendelkező előfizető, feltéve, hogy hazai IP-címről netezik.

A mobiltelefonon, tableten vagy akár okostévén is elérhető DIGI Online 30 csatorna műsorát kínálja sport, zene, szórakozás, ismeretterjesztő, dokumentum-, természetfilm és gyerekműsor kategóriában. Az új szolgáltatás műsorajánlókkal és online műsorújsággal kiegészítve kínálja többek között a DIGI Sport 1, DIGI Sport 2 prémium sportcsatornánkat, valamint a teljes DIGI portfólió mellett olyan további népszerű műsorszolgáltatók csatornáit, mint az AMC, MTVA, RTL, VIACOM és VIASAT. A szolgáltatás érdekessége, hogy változtatható benne a képminőség: WiFi-n a kiváló HD képminőség, mobil nettel viszont az alacsony bitrátával üzemelő LQ mód kiválasztása lehet hasznos. A DIGI a továbbiakban a műsorkínálat bővítésére fog koncentrálni, és arra, hogy az applikáció további platformokon is elérhető legyen.

A hazai konkurensek közül több szolgáltató is rendelkezik már streaming megoldással, így többek között a UPC is, azonban a Horizon Go használatához nem elegendő UPC előfizetés, szükséges még az is, hogy a streameléshez használt eszköz a UPC internet- vagy mobiltelefon hálózatára csatlakozzék.

Címkék
Hozzászólások