- 2015. október 29., 11:41
Új szolgáltatással bővül a Google Fotók tudása: beállíthatjuk, hogy mostantól kinek a képeit nem szeretnénk látni.
Hirdetés


some text

Mindenki életében előfordul, hogy egy emberrel megszakad a kapcsolata – lehet ez szakítás, haláleset, bármi, a lényeg, hogy ezek után rendszerint az utolsó dolog, amit szeretne, hogy egy program vagy weboldal időről időre emlékeztesse őt erre az illetőre.

Ezzel a problémával szembesült már a Facebook is az Emlékek funkció kapcsán, és most a Google Fotók (angolul tudóknak Photos) is hasonló szolgáltatást kapott: az androidos kliens legújabb, 1.8-as változata többek között ugyanis lehetővé teszi emberek kiválasztását és megjelölését úgy, hogy ők többé ne jelenjenek meg a gyűjteményben, ha a már megismert arcokra keresünk. Ezek a kiválasztott illetők ráadásul az évfordulós gyűjteményből is kikerülnek, nem fogunk tehát évente emlékeztetőt kapni arról az utolsó boldog napról sem…

Ezek is érdekelhetnek

2011. december 18., 12:00
2011. augusztus 31., 15:00
2011. július 25., 12:00
2012. november 30., 15:22
Hozzászólások