- 2016. január 10., 09:30
A központként működő SmartThingQ Hubot annak ellenére hozta el az LG a CES-re, hogy egyáltalán nem működik.
Hirdetés


some text

Persze tudjuk, hogy a CES nagyon fontos, hiszen a gyártók itt mutatják be, hogy az év során milyen újdonságokra lehet számítani tőlük, viszont olyan azért nem nagyon szokott történni, hogy egy nem vitrin mögött mutogatott kütyü annyira, de annyira semmit nem tud csinálni, hogy még csak bekapcsolni sem lehet.

A SmartThinQ Hub viszont ilyen volt, így csak az LG információira támaszkodhatunk tudásával kapcsolatban. Ígérni persze mindent lehet, de a véleményünk az, hogy az LG vállalhatatlan dolgot nem mondott: a hub az összes létező szabványt ismerni fogja, így képes lesz kommunikálni többek között WiFi, infra, ZeeWave segítségével, hogy minden otthoni okoskütyüvel kapcsolatot tudjon létesíteni. És lesz hozzá egy távirányító, amivel parancsokat osztogathatunk, valamint egy okostelefonos alkalmazás, amivel pedig a kezdeti beállításokat tudjuk majd elvégezni, és az okos kütyüket hozzáadni a rendszerhez.

A SmartThinQ emellett fog tudni zenét streamelni bluetoothos hangszórókra, és figyelmeztetni fog a naptárunkban lévő teendőkre is; ezen képességek miatt pedig egy kijelző is kerül rá. Hogy minderre mikor fog sor kerülni, azt viszont még nem tudni, és persze nincsen várható ár sem – és ezt egy olyan terméknél, amelyből még csak működésképtelen prototípus létezik, nem is túl nehéz elhinni.

Ezek is érdekelhetnek

2011. március 10., 12:00
2009. május 29., 08:00
Hozzászólások