- 2016. január 20., 17:53
Most már szinte naponta derülnek ki újabb és újabb részletek a Samsung következő csúcsmodelljéről, az S7-ről.
Hirdetés


some text

A nagyjából egy hónap múlva bemutatkozó mobil SM-G930F néven tett látogatást az AnTuTu adatbázisában, ahol újra megerősítést nyertek azok a specifikációk, amelyet már korábban is láthattunk, egyre biztosabbá téve azt, hogy valóban az S7 végleges változatáról van szó.

Az aktuális adatok szerint tehát a „sima”, azaz nem hajlított és nem is extra méretű S7 változatnak 5,1 colos QHD kijelzője lesz (ebben egyezni fog a mostani modellel), Exynos 8890 rendszerchipje (bár hallani SD820-ra épülő változatokról is), 64 GB háttértára és 12 Mpixeles kamerája. Bár az utóbbi visszalépésnek tűnhet a mostani 16 Mpixel után, ha a pixelszám csökkenés egyben az érzékelőpontok méretének növekedésével jár együtt, akkor a gyengébb fényviszonyok között készülő képek minősége, illetve általánosságban a dinamikatartomány akár még jelentősen javulhat is.

Sajnos azt továbbra sem lehet tudni, hogy a vízállóságról, illetve a microSD-foglalatról szóló pletykákból mennyi az igazság, pedig ezek megjelenése igazán nagy durranás lenne egy olyan mobilban, amely úgy tűnik, hogy külsőre alig fog különbözni elődjétől.

Main Tags

Ezek is érdekelhetnek