- 2016. február 8., 12:47
Kiszivárgott pár információ és egy fotó is a HTC következő csúcsmodelljéről, a One M10-ről.
Hirdetés


some text

Az utóbbi alapján örömmel jelenthetjük, hogy a tajvaniak ezúttal nem az előző évi modell klónját készítették el, az M10 ugyanis nem hasonlít az M9-re – az A9-re viszont annál inkább. Mivel az egyetlen kép az előlapot ábrázolja, így látható, hogy a HTC logó eltűnt az ujjlenyomat-olvasót magába foglaló Home gomb fölül, remélhetőleg azért, hogy a kijelző az előlap nagyobb százalékát foglalhassa el. Az sajnos nem derül ki, hogy a vezérlőgombok a Home két oldalára kerültek-e, vagy maradnak a képernyőn, az viszont igen, hogy a fizikai gombok átvették az A9 dizájnját, a Power billentyű ennek megfelelően recézett is lett.

A kijelző feletti részen egy meglehetősen méretes előlapi kamerát figyelhetünk meg, mellette a hangszórót, alatta pedig a visszajelző LED-et látjuk. Az éles szeműek felfedezhetik az antennáknak kilátást biztosító műanyag csíkok végződését is – egy a jobb felső sarokban, egy pedig a jobb és a bal oldali él tetején bukkan fel. Az utóbbiból arra következtethetünk, hogy ez a csík a hátlapon is végigvonul majd, hasonlóan az A9-hez. A készülékről láthatóan hiányoznak a BoomSound hangszórók.

Ami a belsőket illeti, a pletykák szerint Snapdragon 820-ra, 4 GB RAM-ra, 32 GB bővíthető háttértárra és 5,1 colos QHD AMOLED kijelzőre számíthatunk. A kamerák közül az előlapi 5 Mpixeles, a hátsó pedig 12 Mpixeles lesz, ez utóbbinál lézeres autofókuszra is számíthatunk. Az érzékelők valószínűleg az UltraPixel technológiával rendelkeznek majd – ez korábban elég nagyot bukott az alacsony felbontás (4 Mpixel az M8/M7 esetében) miatt, remélhetőleg 12 Mpixelnél ez nem lesz gond. A hátsó lézeres fókusz mellett mind a két kamera optikai stabilizátort is kaphat.

Végül, de nem utolsó sorban továbbra is úgy tűnik, hogy ezúttal nem az MWC-n lesz a One M széria új tagjának a bemutatkozója – akár a korábban említett áttervezés, akár a rengeteg versenytárs miatt a HTC egy későbbi időpontban tartja saját rendezvényét.

Címkék

Ezek is érdekelhetnek

2011. december 18., 12:00
2011. augusztus 31., 15:00
2010. december 22., 12:00
2010. október 29., 15:00
Hozzászólások