- 2016. február 19., 08:18
Egész sor érdekes kütyüt jelentett be a Motorola egyes licenceit is birtokló angol Binatone Global.
Hirdetés

A cég nálunk kevésbé ismert, pedig nem ma kezdte az ipart, gyárt például rádiót és videós bébiőrt is. Ezen felül a Motorola licenc birtokosa is többféle termékcsalád esetében is, ezért hívhatják a most bejelentett termékcsaládot VerveLife by Motorolának.

A teljes részletességgel az MWC-n bemutatkozó eszközök között van a VerveOnes és a VerveOnes+, amely a ránézésre a Bragi Dash ellenfelének indul, nagyon hasonló szolgáltatásokkal (a Ones+ annyival tud többet, hogy szigetelése megfelel az IP57-es szabványnak).

A VerveCam egy apró, HD-s kamera (2,5K mellett 30 fps-t tud) 138 fokos látószöggel. A nyakpánton, csuklószíjon hordható vagy felcsíptethető eszköz nem igazi akciókamera (bár IP67-es tokkal 30 méterig vízállóvá tehető), hanem inkább a HTC Re mintájára a mindennapi események megörökítésére szolgál.

A VerveRider és Rider+, illetve a VerveLoop és Loop+ Bluetooth kapcsolattal rendelkező fülhallgatók, amelyek közül az első a gallérunkon ülő központi egységet kapott, míg a második csak a fülesekből és az őket összekötő vezetékből áll. Ahogy a Onesnál, úgy a + jel itt is az IP57-es kivitelre utal.

Végül, de nem utolsó sorban a VerveRetrieve egy nyakörvre csiptethető nyomkövető kutyáknak – a készülék nem csak rögzíti a koordinátákat, de azokat GSM hálózaton továbbítja is, illetve riaszt, ha a kutya elhagyja a beállított területet.