- 2016. március 24., 18:29
A kétkezesség nem a méretre, hanem a szimmetriára utal a vezetékkel és anélkül is használható készüléknél.
Hirdetés

Nem a spórolás volt a cél a G900 tervezésekor, így a jobb- és balkezes játékosok által is ugyanolyan kényelmesen használható egérbe szinte mindent bepakoltak, amit csak lehetett.

Az olyan érdekes, de igazából lényegtelen funkciók, mint a teljesen testre szabható RGB megvilágítás, mellett kapott azért jó adag hasznos extrát is: a használt felületre kalibrálható érzékelőt, 2,4 GHz-es átvitelt, amelyet a töltésre való kábellel is helyettesíthetünk, így vezetékessé téve az egeret (a mintavételezés frekvenciája mondjuk mind a két esetben 1000 Hz, kérdés, hogy a késleltetés hogy alakul a két üzemmódban). A PMW3366 optikai érzékelő egyébként 200 és 12000 DPI között állítható érzékenységgel rendelkezik, a gyorsulás 40 G, a sebesség pedig 300 col/s lehet maximum. A gombok 20 millió kapcsolásig hitelesítettek, egy különleges mechanikus megoldással pedig a holtjátékot is csökkentették.

Amennyiben vezeték nélkül használjuk az egeret, akkor jó hír, hogy a világítás kikapcsolásával 32 órás üzemidőt kapunk (világítással ez 24-re csökken), és természetesen a két órás töltés közben tovább tudunk játszani. Az egér várhatóan áprilistól kerülhet a boltokba, az ajánlott végfelhasználói ár 179 euró lesz.

Címkék
Hozzászólások