- 2016. április 22., 14:14
Generációt váltott az Acer több Aspire családba tartozó sorozatnál és néhány TravelMate-nél is.
Hirdetés

A otthoni felhasználóknak szánt Aspire-ek esetében az R15 átalakítható masina idei változata tovább szépült és elnyert egy Red Dot dizájndíjat is, fedőlapja fém, alja pedig üvegszálas műanyag. Belsejében hatodik generációs Core iX processzorokat választhatunk, viszont kijelzője továbbra is igencsak tükröződik.Az Aspire F sorozatnál az újdonságot a fém burkolat jelenti az újabb generációs hardverek mellett. A készülékek ötféle színben lesznek elérhetőek, ami fehéret, feketét, kéket, magentát és ezüstöt jelent. Fém nélkül, hét színben és kedvezőbb áron jöhetnek az új Aspire E gépek, amelyek a tavaly is látott textilszerű mintázatot kapják – személyes véleményünk szerint ez még jobban is néz ki, mint a fémburkolat, bár tény, hogy fogása kevésbé adja a „prémium” érzést. Mind az F, mind az E hatodik generációs Core i procikat, legfeljebb GTX 950M GPU-t kap, és van rajtuk már USB-C konnektor is.


Természetesen új hardvert kapott az Aspire ES sorozat is, a kakukktojás pedig az utolsó képen látható V13, amely sajnos csak Tajvanban érhető el, és rendelésre többféle (így Hello Kitty-s) burkolattal és tapipaddal is rendelhető.

Ami az üzleti fókuszú TravelMate-eket illeti, a P658 a P6 széria legújabb tagja, hatodik generációs processzorokkal, ad gigabites Wi-Fi adapterrel, GeForce 940M-mel.

Címkék
Hozzászólások