- 2016. augusztus 25., 18:53
Digitális tesztáruházat nyit a Decathlon Budapesten – ez pedig egész sor érdekes technikai újdonságot jelent.
Hirdetés

A 18. magyarországi Decathlon áruház az első hazánkban, amely belvárosi helyszínen nyílik meg, de ennél jóval érdekesebb, hogy nemzetközi szinten is egyedülálló módon a cég digitális tesztáruháza is lesz egyben.


És hogy mit jelent a digitális tesztáruház? Azt, hogy a Decathlon központjában kifejlesztett, a vásárlást segítő eszközt itt fogják először élesben tesztelni. Az augusztus 27-én nyíló áruházban például több érintőképernyős kioszkot is elhelyeztek, amelyen böngészhetünk a Decathlon választékában, virtuális kosárba pakolhatjuk a kiválasztott termékeket, illetve segítséget is kérhetünk, ha nem találunk valamit a sorok között.

Különlegesebb megoldás az okos öltözőfülke, amely egy, az öltőzfülkébe épített terminálból áll. Itt például lehetőségünk lesz arra, hogy egy decathlonos munkatársat „távolból” megkérjünk arra, hogy a bevitt, de végül nem megfelelő ruhadarab helyett hozzon egy másikat. A túracipőknél kihelyezett „okos” pad RFID-s leolvasójára helyezett cipőről is megtudhatunk minden fontos információt a pad kijelzőjén, a futócipőknél elhelyezett futópad pedig a lábunk állását elemzi és ajánl hozzá megfelelő cipőt.

Címkék
Hozzászólások