- 2016. szeptember 23., 16:58
Hivatalosan is bemutatták Magyarországon az Alcatel PLUS 10 2-az-1-ben táblagépet, amelybe LTE-s hotspot is került.
Hirdetés

A PLUS 10 önmagában nem egy hatalmas újdonság, hiszen februárban, az MWC-n leplezték le, és a hazai boltokban itt-ott már ideje be lehetett szerezni, de a magyar Alcatel mostantól forgalmazza hivatalosan, aminek előnye alighanem a támogatás, szerviz egyszerűbbé válása (ez utóbbiról azt kell tudni, hogy két év jótállást vállal az Alcatel a PLUS 10-re) lesz.

A masina specifikációi egyébként nem lógnak ki abból a sorból, amit az alsó kategóriás windowsos tabletektől, átalakítható masináktól megszoktunk, azaz egy Cherry Trail SoC-t kapunk (Atom x5-Z8350), 2 GB RAM-ot, 32 GB eMMC háttértárat, 10 colos, 1280×800 pixeles IPS panelt, Windows 10-et és mágnesesen kapcsolódó billentyűzetes dokkolót, amiben SD-foglalat is van, így a 32 GB flash bővíthető is.

A dokkoló további érdekessége, hogy saját akkumulátora és LTE-s hotspotja van, így megoszthatjuk vele a mobilnetet is, ráadásul ez utóbbi funkció akkor is működhet, ha a táblagép ki van kapcsolva, vagy nem is csatlakozik hozzá. A gép hivatalos ára egyébként 99 ezer forint.

Címkék
Hozzászólások