- 2016. október 10., 11:43
Sokszor kapcsolatba hozták már a HTC-t az okosórákkal, most még egy kép is előkerült az állítólagos termékről.
Hirdetés

Több esetben is keringtek már pletykák a HTC okosórás terveiről, ezek azonban mindeddig nem materializálódtak. Ez mondjuk teljes mértékben érthető is, hiszen a HTC nem áll túl jól anyagilag, egy – pénzügyileg - szinte biztosan bukást jelentő projektet így nem igazán vállalhat be. Márpedig az okosórák piaca nem igazán mondható pörgősnek, még a vezető Apple is csak óvatos léptekkel halad előre, és a legtöbb korai versenyző (LG, Huawei, Motorola) is a kivárásra rendezkedett be.

Ami a képet illeti, az állítólag az Under Armour égisze alatt készülő Halfbeak kódnevű prototípus alját ábrázolja, rajta az optikai pulzumérővel. Az sportcentrikus óra gumiszíjjal és más, a megcélzott felhasználás során előnyös tulajdonságokkal rendelkezne, és korábbi információk alapján 360×360 pixeles kör alakú képernyője lenne.

Az, hogy a Halfbeak megjelenik-e, mindenesetre kétséges, a kép forrásának állítása szerint a HTC lemondott arról, hogy ezt a konkrét modellt piacra dobja, azt viszont nem tudni, hogy egy másik eszközzel esetleg megjelenne-e a boltokban.

Címkék
Hozzászólások