- 2017. augusztus 31., 16:00
A Predator széria új PC-kkel és 35 colos, HDR megjelenítésre is alkalmas monitorral bővült.
Hirdetés

Acer Predator Orion 9000 sorozat

A Predator Orion 9000 sorozat fekete és ezüst űrhajó-belsőre emlékeztető dizájnnal valamint változtatható színű RGB LED-es világítással rögtön magára vonzza a tekintetet; a masina főleg az opcionális kiegészítőkkel, úgy mint például világító ventilátorok, valóságos fényorgiát produkál. Ez persze még csak a felszín: a játékhoz nem elég pár LED, erős hardver is szükséges. Ez nem is hiányzik: a gép akár 18 magos Intel Core i9 EE processzorral, AMD RAdeon RX Vega grafikus gyorsítóval és 128 GB RAM-mal is rendelhető.

Már ha valaki inkább számítógépet venne egy autó helyett. A tetemes hőmennyiség hatékony kezelését az Acer mérnökei folyadékhűtéses rendszerre és öt darab 120 mm-es ventillátorra bízták. Az Acer szerint ma nincsen olyan játék, amely ezen a gépen ne futna teljes felbontásban is legalább 60 fps-es képsebességgel. A csatlakozási lehetőségeket két USB-C (3.1) nyolc USB 3.0 és két USB 2.0 port biztosítja.

Acer Predator X35 monitor

Nemcsak új gép, hanem új monitor is érkezett: a hatalmas, 35 colos kijelzővel szerelt Predator X35 21:9 képaránnyal és WQHD felbontással rendelkezik. Támogatja az NVIDIA G-SYNC, az Acer HDR Ultra és quantum dot technológiákat, háttérvilágítása pedig 512 zónás local dimming rendszert is kínál. A Predator X35 kijelzője a DCI-P3 színtér 90 százalékát képes lefedni, az elmosódásmentes megjelenítést pedig a 4 ms válaszidő és a 200 Hz-es képfrissítés garantálják.

További kiegészítők

Az Acer még néhány extra kiegészítőt is bemutatott: a Predator Galea 500 egy gaming headset, amelyet TrueHarmony 3D Soundscape technológiával is elláttak, a Predator Cestus 500 pedig egy gaming egér, amelynek érdekessége a duplakapcsolós dizájn, amivel a gombnyomás élményét lehet az aktuális játékhoz igazítani. Az egér RGB LED-es világítást és nyolc programozható gombot kapott.

Címkék