- 2017. augusztus 31., 15:00
Bővítette Aspire asztali sorozát az Acer: az új, 23,8 colos Aspire S24 az all-in-one kategória legvékonyabbja.
Hirdetés

Elegáns formatervvel, Windows 10 operációs rendszerrel érkezik az újdonság, amelynek legfontosabb tulajdonsága előbbihez kapcsolódik: kijelzője hihetetlenül vékony, mindössze 5,97 mm-es. A kijelző nemcsak ezért impozáns, a látványt a keret nélküli kialakítás is széppé teszi. És képminősége is rendben van, erről a villódzásmentes háttérfény és a Full HD felbontású IPS-panel együtt gondoskodnak.

Valamint valamiért persze, tartja a mondás: az 5,97 mm-es házba a hardverek többsége nem fér el, ezért a processzor és más perifériák a talpban kaptak helyet. A csatlakozókat tekintve azonban ez még jobb is, hiszen oldalt sokkal könnyebb a kábelek csatlakoztatása, és még az elvezetésükkel sem kell különösebb módon bajlódni.

A gépbe a 8. generációs Intel Core processzorok közül választhatunk, az adattárolásért pedig Optane memória, 256 GB-os SSD vagy 2 TB-os HDD felel. Természetesen van ac-s WiFi, a gondtalan szórakozáshoz pedig a kijelző mellett a Dolby Audio Premium minősítéssel rendelkező 2.1-es hangszóró rendszer is hozzájárul. A kütyü néhány extra funkcióval is rendelkezik, közülük az egyik leghasznosabb az integrált vezeték nélküli töltő (telefonokhoz).

Az elérhetőséggel kapcsolatos információkat az Acer egyelőre nem közölt.

Címkék