- 2018. április 11., 09:00
Megújultak a RED tarifacsomagok, és most már nemcsak az országhatáron belül korlátlanok, hanem az egész EU-ban.
Hirdetés

Az EU-s roaming díjak eltörlését követően (sőt, már valamivel korábban is) a Vodafone Red csomagok tulajdonosai az EU 27 országából és további 6 országból díjmentesen telefonálhattak magyar számra. A szolgáltató most ismét tesz egy lépést, a napokban megújult Red csomagokkal ugyanis a korlátlan használat már nemcsak a magyarországi számokra érvényes, hanem akkor is, ha a hívást az EU 27 országának egyikébe, Izlandi számra, Liechtensteinbe, Norvégiába, Svájcba, Monacóba vagy Törökországba indítjuk.

A legkisebb Red csomag a Vofadone Red S, ennek havidíja 8 ezer forint. Az árban a korlátlan hívásindítás mellett korlátlan számú SMS-t és MMS-t küldhetünk, és a csomag 1 GB adatot is tartalmaz. A Red M csomag havi 10, a Red L csomag pedig havi 13 ezer forintért a korlátlan telefonhasználat mellé 4 illetve 10 GB adatot nyújt – ezekkel a csomagokkal az adatforgalom természetesen nemcsak Magyarországon, hanem az EU minden országában felhasználható.

A megújulás érinti a Go és You tarifákat is, amelyeknél a havidíjban foglalt ingyenes perceket lehet akár EU-s számok hívására is felhasználni.

Címkék
Hozzászólások