- 2018. június 25., 09:00
Egy japán blog hozzájutott nem működő mockup példányokhoz, így már tudjuk, milyenek lesznek az új iPhone-ok.

Egy japán blogon, a Mac Otakarán tűnt fel az a videó, amelyen állítólag a szeptemberben bemutatásra kerülő új iPhone-ok működésképtelen mintadarabjai látszanak. Mivel az Apple sosem reagál a piaci pletykákra, és sosem árul el részleteket előre a leendő készülékekről, nem tudni, hogy a videóban látszódó tárgyak „igaziak-e” – ugyanakkor ránézésre simán elképzelhető, hogy az őszt ezzel a termékpalettával képzeli el az Apple.

A videón három mobil látszik, ahogyan az korábban már kiszivárgott, az iPhone X-nek lesz egy nagyobb változata is, amely iPhone X plus néven érkezik. Ez a két telefon látható középen illetve jobb oldalt, míg az iPhone 9 (már, ha ez lesz a neve) bal oldalon szerepel. Az eddig kiszivárgott információk alapján az iPhone X 5,8 colos kijelzőt kaphat, az iPhone X plusba 6,5 colos panel kerülhet, míg a „sima” iPhone kijelzője 6,1 colos lesz. A paneltechnológiát illetően eddig azt pletykálták, hogy az iPhone X-ek OLED-et kapnak, az iPhone pedig LCD-t, és ezt a videó is megerősíti, lévén hogy a „sima” iPhone kerete, a benne található háttérvilágítás miatt, vastagabb. A videón az is látszik, hogy a belógó szenzorsáv nemhogy megmarad, hanem minden modellen rajta lesz – és látszik az is, hogy az Apple nem igazán tett erőfeszítéseket azért, hogy a szigetet kompakt méretűvé varázsolja.

A készülékek bejelentése szeptemberben várható, úgyhogy biztos, hogy addig még sok információ fog napvilágra kerülni a telefonokkal kapcsolatban.

Címkék
Hozzászólások