- 2018. augusztus 31., 08:00
Full View kijelző és mesterséges inteligencia is lesz a mobilban, de a mi a legfontosabb: Kirin 980 rendszerchipet kap!
Hirdetés

A Honor Play mellett egy másik készüléket is bemutatott a Honor az IFA-t megelőző napon: a Magic 2 a gyártó következő csúcsmodellje lesz, egyben az első azon Honor készülékek sorában, amelyek a Kirin 980-as rendszerchipet használják. A premier némileg váratlan volt egyébként; a sajtótájékoztató végén került rá sor, mindenféle előzmény nélkül.

A telefon dizájnja igazán különleges: a készülék előlapján teljes egészében a kijelző terpeszkedik, az előlapi kamerát pedig a panel alá rejtették a mérnökök. Ha szelfit szeretnénk készíteni, akkor azt a kijelző lecsúsztatását követően tehetjük meg! Ez a Magic Slide funkció. Tekintettel arra, hogy a telefon megjelenése később várható, a vállalat a részletes specifikációit egyelőre nem árulta el, de azért aki nyomon követi, hogy a Honor és a Huawei mobilok között milyen hasonlóságok szoktak lenni, annak lehet némi elképzelése arról, hogy mire lehet számítani.

A Magic 2 a két éve bejelentett Magic utódja lesz, viszont a tervek szerint már nemcsak Kínában, hanem Európában is meg lehet majd venni. A telefon megjelenése még a karácsonyi szezon előtt várható, de a pontos dátumot illetve a várható árat a Honor egyelőre nem közölt.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. augusztus 9., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. június 5., 17:00