- 2018. november 27., 10:00
A Las Vegas-i CES-en a DoBox, a GPS Tuner, a Grepton, az NNG és a Safeskin képviseli majd hazánkat.
Hirdetés

A 2019. január 8-11. között megrendezésre kerülő CES közel 260 ezer négyzetméternyi kiállítási területén 4500 nagyvállalat és startup mutatja majd be újdonságait a világ minden tájáról. A legnagyobb figyelmet szokás szerint a szórakoztatóelektronika gyártók kapják majd, de nagy lesz a hangsúly az okos városokhoz, az önvezető autókhoz és a viselhető kütyükhöz, a robotokhoz és a mesterséges intelligenciához kapcsolódó fejlesztéseken is.

Számunkra viszont az is fontos, hogy a januári CES-en öt cég is képviseli majd hazánkat. A Dobox az Apple termékekre fejlesztett hordozható vezetéknélküli dokkoló állomását állítja majd ki, a GPS Tuner kültéri és biciklis navigációs applikációját, illetve e-bike vezérlés rendszerét míg, a Grepton Informatikai Zrt. kiterjesztett- és virtuális valóság kütyüjét mutatja be. Az autós navigációs és infotainment szoftvereiről ismert NNG egy autós kiberbiztonsági megoldást és az iGo navigációs szoftvert fogja népszerűsíteni, a Safeskin pedig egy egyedi, iPhone-ra készített lopásgátló tokokat visz Las Vegasba.

A CES-en természetesen mi is ott leszünk, az újdonságokat – köztük a magyar kiállítók termékeit – kipróbáljuk és bemutatjuk majd.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. október 15., 12:00