- 2021. augusztus 5., 11:16
A COVID miatt az elmúlt időszakban felértékelődtek az online játékok.
Hirdetés

Az elmúlt időszakban a videojátékok jelentették az egyik legnagyobb szórakozási formát az emberek számára világszerte, Magyarországon is egyre többen töltik szabadidejüket azzal, hogy videojátékot játszanak. A COVID miatt sokak számára az online játék volt az izgalom legfőbb forrása, amely ráadásul igazán kényelmes is. Számos videojáték-cím vált emlékezetessé a játékosok emlékeiben.

Az évek során a videojátékokba, a valóság szimulációja miatt, rengeteg funkciót integráltak. Hála a technológiai fejlődésének, ma már ott tartunk, hogy számos videojátékban olyan tevékenységet is lehet végezni, mint a való életben: akár kaszinó funkciók is lehetnek a játékmenetbe csempészve.

Szakértő játékosunkkal, Boross Örssel (Profil megtekintése) beszélgettünk ezúttal arról, hogy melyek a leginkább említésre méltó játékok ebben a kategóriában.

Red Dead Redemption

A Póker és Blackjack néhány a legrégebbi játékok közül, melyekért a játékosok a mai napig rajonganak. Ha olyan ingyenes kaszinójátékokat keres, amelyek a Texas Holdem kategóriába tartoznak, meg fog lepődni, hogy számtalan ilyen van. A Red Dead Redemption egy olyan játék, amely bemutatása óta izgalmas élményt nyújt a pókert és blackjacket játszóknak. Amellett, hogy érdekes témája van, izgalmakat fog nyújtani a játékmenet is. A játék során az eredmény kétféleképpen alakulhat: vagy megkaparintja az ellenfél készpénzét, vagy halálig küzd érte. Ez a verzió 2010-ben jelent meg, rengetegen szeretik; nem véletlenül, hisz sokak szerint a legjobbak közé tartozik.

The Witcher 3: Wild Hunt

Ha szereted az összetett történetű, akciódús játékokat, akkor a Witcher 3: Wild Hunt ideális választás. Ebben egy kártyajátékot is készítettek a fejlesztők, amely magával ragadó és érdekes is egyben. A gyümölcs játék segítségével pedig lehetőség nyílik a Gwent kipróbálására is; egy kis pihenés a szörnyek világában, amely során kártyákat gyűjthet és paklit építhet a játékvilágok közötti mozgásra. Az út során ezen kívül számos mini kihívás is vár a játékosokra.

Watch Dogs

A Watch Dogs sorozat a jövőbe kalauzol: a játékmenet szerint hackerek egy csoportja elrepíti a játékost a jövőbe. Ez egy felnőtteknek szóló játék, hiszen a szereplők az alvilági élet sokféle aspektusát mutatják be a saját szemszögükből, aminek része természetesen a szerencsejáték is.

Fall Out: New Vegas

Még egy kalandos videojáték, amely a szerencsejáték koncepcióját is felhasználva izgalmas élményt nyújt a játékosoknak. Egy játékrajongó, aki imád kártyázni, garantáltan megtalálja a számítását a Fallout játékban, amely kiemelkedő grafikája segítségével is lebilincseli a játékosokat.

Grand Theft Auto: San Andreas

A Grand Theft Auto: San Andreas a legnépszerűbb játékok közé tartozik, egy kultikus sorozat újabb epizódjaként megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend. A valósághű játékmenetnek ebben a címben is része a szerencsejáték, például a blackjack funkció. A játékban a Carl Johnson nevű karaktert irányítjuk, aki felveszi a harcot a rosszakkal.

A valósághű szimuláció részeként a fejlesztők ebbe a játékba is számos kaszinó funkciót integráltak, így a klasszikus játékmenetet és a szerencsejáték nyújtotta élményt könnyedén ötvözhetjük.

(-x-)

Címkék