- 2013. január 9., 15:47
Viszont sajnos nem volt hibás a specifikáció, még a csúcsmodellre is csak három HDMI bemenet jutott.

Viszont sajnos nem volt hibás a specifikáció, még a csúcsmodellre is csak három HDMI bemenet jutott.

A Panasonic 2013-as termékpalettájáról már tegnap írtunk ma pedig élőben is megnéztük a tévéket. A képminőségről érdemben egy ilyen kiállítás tapasztalatai alapján nem lehet nyilatkozni, azt viszont megállapítottuk, hogy a Panasonic dizájnerei idén is rendesen odatették magukat. Annak pedig külön örültünk, hogy az egybe előlapos felépítés végre a kukába kerül – így már a csúcskategóriás tévék esetében sem zavar be az a minimális tükröződés sem.


A tévékre a vastag és a vékony kávás kialakítás egyaránt jellemző, de, a Panasonic a plazmatévék esetében annyira azért nem törte magát, hogy a legvékonyabb kávával rendelkező plazmatévé címet megszerezze magának. Az anyagválasztással viszont elégedettek voltunk – igaz, mindegyik készülék műanyagból készült, de szerencsére az igényesebb fajtából, a díszítéseket pedig ezúttal nagyon eltalálta a Panasonic.

És még valami: mivel minket sem hagyott nyugodni a dolog, bemásztunk a 65 colos ZT60 mögé, hogy megnézzük, tényleg csak három HDMI bemenet került-e a tévére. A válasz, jelentjük, igen. Hogy ebben mi a logika, azt nem tudjuk, lehet, hogy a Panasonic úgy gondolta, hogy a Miracast miatt már ennyi is elég.Címkék
Ez is érdekelhet
2020. december 2., 12:00
2020. szeptember 14., 08:00
2020. március 27., 08:00
2019. november 14., 06:00
Hozzászólások