- 2017. január 4., 14:34
A Fesetto nevű cég nem csinált semmi különöset, csak gondolkodott egy picit.

A piacon számtalan olyan kütyü van már, amelyet a különféle eszközökkel készített fotók és videók tárolására, megosztására használhatunk, ám a legtöbb esetben ezek valamilyen korlátozással rendelkeznek, például nem nyújtanak elegendő tárhelyet. A Fasetto Link esetében viszont nem kell tartani attól, hogy kifogynánk: az adattároló apró mérete ellenére 2 TB helyet nyújt, és WiFi kapcsolat segítségével minden eszközzel képes együttműködni. Alapvetően képek, videók és zenék tárolására találták ki, voltaképpen úgy működik, mint egy vezeték nélkül használható, mobil NAS. A multimédiás fájlokat az Androidra és iOS-re elérhető alkalmazással lehet kezelni.

A 2 TB-os kapacitás mellett hasznos az IP68-as vízállóság, opcionálisan pedig LTE adaptert is kérhetünk a Linkbe, ami arra jó, hogy mondjuk nyaralásnál a szállodában megosszuk az internetet. A belső hardver egyébként nagyjából egy telefonra emlékeztet: az SSD mellé nyolcmagos Exynos processzort, Bluetooth kapcsolódási lehetőséget is kapunk, a töltéshez és az adatok kezeléséhez pedig USB Type-C csatlakozót.

A Link várhatóan tavasszal jelenik meg, horror áron: 1150 dollárért lehet majd megvásárolni a 2 TB-os modellt. Lesz azért belőle kisebb kapacitású verzió is, de a 256 GB-os változat is 350 dollárért lesz kapható, míg az opcionális LTE további 150 dollárt dob majd az áron. Akinek viszont mindez nem számít (és az sem, hogy a kütyü egyelőre csak az USA-ban lesz elérhető), az máris leadhatja előrendelését.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. június 5., 17:00
2020. június 8., 10:00