- 2012. augusztus 31., 10:33
Új taggal bővült az iRobot két hete bejelentett Roomba 600-as sorozata.

Mint az egyik IFA előtti bemutatón kiderült, az iRobot Roomba alig két hete bejelentett 600-as sorozata az akkori információkkal ellentétben nem három, hanem már indulásként is négy elemből áll. A negyedik, elveszett modell az almazöld színű Roomba 660-as, ami tudását tekintve a Roomba 650-essel ápol rokonságot. Olyannyira, hogy attól a modelltől csak a színes felső panelben és a készülékhez adott tartalék alkatrészek tekintetében tér el.

Az új 600-as sorozat a Roomba harmadik generációjának legfrissebb iterációja, és jelenleg a belépő szintet képviselik a Roomba kínálatban. Az új sorozattal a legolcsóbb Roomba robotok közelebb kerültek a felső kategóriás Roomba 700-as sorozat modelljeihez, árban azonban egy sokkal megfizethetőbb szinten maradtak. A 600-as sorozat megjelentetésével az iRobot célja az volt, hogy a nemzetközi szinten rendkívül sok modellt felvonultató 500-as sorozatot egy átlátható modellpalettával váltsa fel.

A négy modellből minden országban más-más kínálatot fognak összeállítani az igényeknek megfelelően. Bár több országba is csak néhány modell érkezik, Magyarországon mind a négy változat kapható lesz.

Az 500-as sorozat mellett a szintén mostanában bejelentett ROomba 790-es csúcsmodell is ki volt állítva.

Címkék