- 2014. szeptember 6., 18:24
A Kickstarteren indult, de már gyártás alatt lévő TAO izometrikus edzőrendszer egy prototípusát próbálhattuk ki.

A Kickstarteren indult, de már gyártás alatt lévő TAO izometrikus edzőrendszer egy prototípusát próbálhattuk ki. A rendszer hardverét a képen látható, tenyérben elférő kütyü alkotja, amelybe egy komolyabb nyomásérzékelő található, a szoftveres oldal pedig a mobiltelefonunkon vagy táblagépünkön fut. A TAO használatához nem kell nagy hely, elég kezünkben tartani, és ott összenyomni – a pontos mozdulatokat a mobiltelefonon futó TAO app mutatja, attól függően, hogy melyik izomcsoportunkat szeretnénk átmozgatni. Az edzés nem statikus, így a nyomás erejét váltogatni kell – ennek mikéntjét a lenti grafikonok mutatják.

Ha sikerült az adott mozgásformát begyakorolni, akkor jöhet a motiváció! Ehhez a TAO-t kontrollerként használhatjuk különféle játékokhoz, például a nyomás erősségével tudjuk szabályozni az ugrálás magasságát, a lövés erejét, és így tovább.


A módszer így leírva nem tűnik túl izgalmasnak, de a valóságban nagyon jól működik, a gyakorlatok pedig egyáltalán nem könnyűek, el tudjuk képzelni, hogy egy fél órás szeánsz után mozogni sem tudunk majd.

Ez is érdekelhet
2021. augusztus 9., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. november 25., 16:00
2020. október 15., 12:00
Hozzászólások