- 2015. szeptember 5., 11:34
Óriási teljesítmény, érintőképernyő és 4K, új Radeon és GeForce vezérlőkkel – játékra, multimédiára és munkára.

A Toshiba az új gépei mellett nagy hangsúly helyez a meglévő modelljeinek frissítésére is. A Satellite P50-C és ennek érintőképernyős változata, a Satellite P50t-C megkapta az Intel négymagos, hatodik generációs processzorát, a Core i7-6700HQ-t, mellé pedig az Nvidia GeForce GTX 950M vezérlőt is. A gépekben két meghajtó számára is van hely, így SSD-t és HDD-t is használhatunk. A multimédiás és játék célú felhasználásra kihegyezett gépekhez 15,6 colos, 4K-s kijelző is kérhető, amelynek színe a Chroma Tune szoftverrel kalibrált. A hangot a Harman Kardon hangszórói szólaltatják meg, és a memóriakártya-olvasó is újabb, amely a nagy sebességű UHS-II formátumot is kezeli.

A Satellite P70-B és a Qosmio X70-B gépek is megkapták a Harman Kardon hangrendszerét, de ami fontosabb, az AMD Radeon R9 M365X grafikus vezérlőt is.

A Satellite Radius 11 és a Satellite CL10-C teljesen átforgatható kijelzővel ellátott gépeiben a legújabb takarékos processzorok kérhetők, az Intel Celeron N3050 és a Pentium N3700. Velük az egy töltéssel elérhető üzemidő a 7 órát is átlépheti. Új dizájnelemként szálcsiszolt alumíniumborítást kaptak, jelezvén, hogy új modellről van szó a kompakt, sokoldalú gépek között.

Címkék
Hozzászólások