- 2010. június 2., 12:18
Két mikrofonos zajszűrő rendszerrel és kiforgatható billentyűzettel érkezik a Motorola új Androidos telefonja.
Hirdetés

Négyzet alakú, kifordítható qwerty billentyűzettel felszerelt Androidos mobiltelefont mutatott ma be a Motorola. Az elsősorban közösségi és multimédiás képességekre kihegyezett Flipout az Android 2.1-es verzióját és egy továbbfejlesztett Motoblur interfészt kapott. Az öt soros qwerty billentyűzet a telefon hátsó részének 180 fokban való kifordítása után lesz látható, de az érintőképernyőn keresztül a telefon enélkül is használható. A készülék megkapta a 2.1-es Androiddal érkező szolgáltatásokat, amit a Motorola a Motoblur felülettel egészített ki. Ez további lehetőségeket biztosít az alap képernyők testreszabásához, az akku töltöttség illetve az adatforgalom nyomonkövetéséhez, a személyes és céges levelezés kezeléséhez, illetve a közösségi hálózatokon keletkező eseményekről kapott értesítések szűréséhez és rendszerezéséhez.

A 3 megapixeles fényképezőgéppel felszerelt telefon rendelkezik a ma már elvárható fotó, videó és zene lejátszási képességekkel, de nem esik kétségbe flash tartalom megjelenítésekor sem. A Flipout tudása a Google által üzemeltetett Android Marketen keresztül tovább bővíthető. A 3,2" képátlójú, 320×240 pixeles felbontású képernyővel a Flipout a jó szolgáltatásválaszték ellenére sem fog a felső kategóriába tartozni.

A készülék egyik legkülönlegesebb szolgáltatása az a két mikrofonos rendszer, amihez hasonlót korábban a Nexus One-on is láttunk. A CrystalTalk Plus néven emlegetett rendszer egy második mikrofon segítségével szűri ki a környezeti zajt a telefonbeszélgetésből, így biztosítva a megszokottnál jobb hangminőséget.

A Motorola Flipout forgalmazása Európában júniusban indul, az ára azonban egyelőre nem ismert.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. augusztus 9., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. június 5., 17:00