- 2011. május 12., 13:20
Pihentagyú tervezők megálmodták az ágyban iPadozás tökéletes kellékét, ami androidos tabletekkel is működik.
Hirdetés

Nincs is szebb annál, amikor az ember lefekvés előtt egy kicsit még iPadozik – azaz mégis van, ha az ember lefekvés előtt úgy iPadozik még kicsit, hogy közben a keze sem fárad el a tablet tartásában. Nagyjából erre gondolhattak a Thanko mérnökei, amikor megtervezték az iPad Flexible Arm névre hallgató kütyüt. A cégtől már korábban is több pihentagyú (de nem feltétlenül hasztalan) terméket lehetett látni, a geeks.hu hasábjain például az ébresztőórával kombinált fülhallgatóról is írtunk már korábban.

Az iPad Felxible Arm az ágy támlájára rögzíthető, és annyira rugalmasan mozgatható, hogy a táblagép tetszőleges helyre, kézközelben hozható, hogy az ágyban fekve minden eddiginél kényelmesebben lehessen az érintőkijelzőt nyomkodni. A táblagépet tartó kar állítható, így a kütyü nemcsak iPaddal és iPad 2-vel, hanem gyakorlatilag bármilyen más táblagéppel is használható.

Az állvány sajnos egyelőre csak Japánban, a Thanko online boltján keresztül vásárolható meg, de legalább nem kerül (nagyon) sokba, 5000 jent, azaz kb. 12 ezer forintot kell leszurkolni érte.