- 2013. november 5., 13:10
A finn gyártó nem is olyan régen jelentette be első táblagépét – az új modellnek hamarosan testvére érkezhet.
Hirdetés

Állítólag Nokia Illusionist névre hallgat az a termék, amelyről pletykaszinten mér az október végi Nokia eseményen is hallani lehetett. Egyes források szerint a projekt nem másról, mint egy új táblagép fejlesztéséről szól, amely azonban már nem a 10 colos, hanem a 8 colos termékkategóriában szállna versenybe. A hírt az @evleaks szivárogtatta ki, ezért viszonylag komolyan vehető – teljesen majd akkor lesz, ha lesz hivatalos megerősítés is.

A tablettel kapcsolatban sok információ ezúttal sem látott napvilágot, csupán a fejlesztés ténye került ismét elő. Korábban arról már volt szó, hogy az eszköz esetleg stylusszal is vezérelhető lesz, a Windows RT operációs rendszer pedig abból kiindulva valószínűsíthető, hogy a Nokia első táblagépe, a 2520-as is ezt az OS-t használja.

Bár az Illusionist név nem cseng rosszul, a piaci termék neve valószínűleg nem ez lesz, legalábbis a számos megjelölések között igen furcsán hatna, ha a kütyü valóban így jelenne meg. Kivéve persze akkor, ha a tablet esetleg már nem a Nokia, hanem a Microsoft márkaneve alatt jelenne meg – ebben az esetben azonban a Surface Mini név inkább adná magát.

Címkék
Hozzászólások