- 2013. november 20., 11:32
Újabb informcáiók láttak napvilágot a Huawei bejelentés előtt álló P6S készülékéről, de említés sincs nyolc magról.
Hirdetés

A legfrissebb információk megerősítenek néhány eddig tudni vélt adatot a bejelentés előtt álló Huawei Ascend P6S-ről, de a processzornál nem említenek nyolc magot.

A Kínai Ipari és Információ Technológiai Minisztériumból kiszivárgott képek alapján sok minden kiderül az új okostelefonról, de nyolc magról szó sincs. Nagy a valószínűsége ezek után, hogy egy frissített négymagos Cortex A9 kerülhet a P6S-be, amely 1,6 GHz-es órajelen működik majd.

További infó, hogy a grafikai feladatokat Mali-450 GPU viszi majd. A belső tárhely a P6 8 GB-jával szemben a P6S-nél 16 GB-os lesz, amelyet microSD kártyával sajnos nem bővíthetünk tovább. Az operatív memória mérete változatlanul 2 GB kapacitású marad.

A 4,7" képátlójú LCD 1280×720 pixel felbontású. Külön érdekesség, hogy az egyébként is vékony Ascend P6-hoz képest a P6S tovább vékonyodik, vastagsága csupán 6,48 mm lesz, tömege pedig 120 gramm.

Az Android 4.2.2 operációs rendszert futtató okostelefont egyelőre nem tudni pontosan, mikor fogják hivatalosan bejelenteni.

Címkék
Hozzászólások