- 2014. április 25., 15:56
Az @evleaks Twitterén tűnt fel néhány adat a mobilról, amit valószínűleg ismét érdemes komolyan venni.
Hirdetés

Az egyik, ha nem a legnevesebb, a gyártók termékeiről idő előtt információkat kiszivárogtató csatorna az @evleaks, amely ismét akcióba lendült; ezúttal a Huawei Ascend P7 lényegesebb specifikációi tűntek fel az oldalon. A kínai gyártó tavalyi csúcsmodellje, az Ascend P6 nagyon jól sikerült, ezért nem csoda, hogy az utódot sokan várják – a Huawei eddig mégsem árult el túl sok mindent a telefonról. Viszont adatok már eddig is szivárogtak, és egyre biztosabb, hogy a készülék valóban azt a testet ölti majd, amire ezek alapján számítani lehet, mert az @evleaksen is ugyanezek tűntek fel, pepitában.

A pletykák szerint a mobilban a vállalat saját tervezésű négymagos, 1,8 GHz-es rendszerchipje lesz majd, amely 2 GB-nyi RAM-mal gazdálkodhat, az adatokat pedig 16 GB-os belső tárhelyre fogjuk tudni menteni. A kijelző az @evleaks szerint 5 colos és Full HD felbontású lesz, ez lehet tehát a legnagyobb előrelépés az elődhöz képes, hiszen az Ascend P6-ban még csak 4,7 colos HD kijelző lapult. A hátsó kamera 13, az első pedig 8 mm-es lesz (éljenek a szelfik) – és a hírek szerint a Huaweinek ismét sikerülni fog rendkívül vékony, 7 mm-t el nem érő készülékházba belezsúfolni a hardvert, amely nagyon hasonlítani is fog az Ascend P6 borítására.

Kíváncsian várjuk, hogy a kiszivárgott adatok ezúttal is pontosnak bizonyulnak-e, de nagy valószínűséggel egyébként igen, mert az @evleaksen megjelent információkban eddig még nem igazán kellett csalódnunk.

Címkék
Hozzászólások