- 2014. július 4., 13:41
A szolgáltató bejelentette, hogy július 13-ig a MyTV alkalmazással elhasznált, belföldi adatforgalmat nem számolja.
Hirdetés

Mindez azért nagyon jó hír, mert a hátralévő negyeddöntők magyar idő szerint este 6 illetve 10 órakor kezdődnek; az előbbi időpont nem túl optimális, sokan még útban vannak hazafelé, amikor a mérkőzés elindul. Bár több olyan streaming szolgáltatás is van, amely segítségével a meccseket akár okostelefonon vagy táblagépen is lehet követni (néhányról mi is írtunk itt), egy-egy meccs megnézése tetemes adatforgalmat generál, így gyorsan kifogyhatunk az adatforgalmi keretünkből, vagy adott esetben túlforgalmazási díj fizetésére kényszerülhetünk – egyik verzió sem kellemes.

Úgy tűnik azonban, hogy van megoldás: a Telenor a MyTV szolgáltatást népszerűsítendő, úgy döntött, hogy a világbajnokság végéig, azaz július 13-ig nem számol fel semmilyen díjat azután az adatforgalom után, amelyet a szolgáltatáshoz kapcsolódó alkalmazás a meccsek nézése közben generál (technikailag az adatforgalom utólagos jóváírásáról van szó).

A Telenor MyTV szolgáltatást a vállalat ügyfelei ingyenes regisztrációt követően vehetik igénybe. A regisztrációt követően egy néhány csatornából álló alapcsomag kínálatából lehet választani; a választéknak a meccseket adó m1 is részét képezi.

Címkék
Hozzászólások