- 2014. november 5., 10:24
Nagyon vékony, nagyon dizájnos de nagyon erős is a HP most bemutatott, a gamereknek fejlesztett notebookja.
Hirdetés

Az Omen névre hallgató masina a legvastagabb pontján is csak 19.8 mm-es, tehát kis túlzással ultrabooknak is megtenné. Amiért mégsem fogja, az az, hogy a beépített hardver túl erős: processzora a Core i7-4710HQ, ami mellett egy GeForce GTX 860M dolgozik. Egészítsük még ki ezt 8 GB RAM-mal és egy 15,6 colos, FHD érintőképernyővel, és máris látni fogjuk, hogy mit, helyesebben kiket is szeretne a HP elérni az Omennel: a játékosokat.

A készülék különleges dizájnt és teljesen alumíniumból készült házat kapott, tömege pedig a beépített 58 Whr-s akkumulátorral is csak 2,1 kg. Persze üzemidőben azért nem várhatunk sokat, hiszen az alkatrészek feladata nem az energiatakarékosság lesz: a gyári adatok szerint 4:45 órát használhatjuk majd a gépet.

Ami a többi specifikációt illeti, kapunk még egy háttérvilágítással rendelkező billentyűzetet, négy USB 3.0 portot, 802.11ac adaptert, HDMI-t, mini DisplayPortot és piros világítást a hangszórórácsok mögé. Az Omen megjelenése még ebben a hónapban várható, legalábbis az Egyesült Államokban. Az árak, ugyanitt, 1500 dollárról indulnak.

Címkék