- 2014. november 25., 11:39
Jelentősen bővül a csatornakínálat, és végre logikusan átgondolt adatcsomagok is lesznek.
Hirdetés

A Telenor egy évvel ezelőtt indította el okoseszközökön és számítógépeken elérhető MyTV szolgáltatását, amely most, az egyéves születésnapján jelentősen megújul. A legfontosabb, de nem az egyetlen változás az, hogy jelentősen, 14-ről 25-re nő a kínálatban szereplő csatornák száma, és a repertorár részét képezi ezentúl a két legnagyobb kereskedelmi adó, az RTL Klub és a TV2 is. Több új sorozat kerül be a Videotárba is, így többek között a Breaking Bad valamint az Alkonyattól pirkadatig részeit is meg lehet majd nézni a 2000 órás címlista részeként. A csatornákat a szolgáltató továbbra is tematikus csomagban értékesíti, ám a korábbi három helyett immáron hat tematikus opció közül lehet választani, az alábbiak szerint:

Csomag Tartalom ár
Alapcsomag M1, M2, Duna, Duna World, RTL Klub, Film+, Cool, RTL II, RTL+, Muzsika TV, TV2, SuperTV2, Story4 990 forint
Film Film+ 2, Filmbox, Filmbox Plus, Filmbox Extra 590 forint
Női csomag Story5, FEM3, FashionBox 490 forint
Sorozat Sorozat+, AXN, AXN Black, AXN White, PRO4 690 forint
Tévétár M1, M2, Duna, Duna World visszajátszható adás 190 forint
Videotár AXN, ProRom, MTVA, TV2, Sundance 1990 forint
Extra Felnőtt tartalom 990 forint

Fontos, hogy egy előfizetéssel egyszerre négy eszköz csatlakozhat a MyTV-hez. További újdonság, hogy a MyTV már nemcsak telefonon illetve számítógépen lesz elérhető, hanem Google Chromecasttal is, egyelőre azonban úgy tűnik, hogy okostévékre szánt dedikált alkalmazások nem lesznek. A Chromecastot viszont a Telenortól is meg lehet venni, Videotár vagy Videotár és Deezer előfizetés egyidejű igénylése mellett. Ekkor a csomagok úgy módosulnak, hogy két éves hűség vállalásával a Chomecast maga 6990 forintba kerül majd, ehhez pedig a Videotárért 1980 forintot, a Videotár+Deezer kombinációért pedig 2990 forintot kell fizetnünk havonta.

A bővülő csatornakínálat mellett a másik fontos újítás az, hogy a Telenor frissítette az adatcsomagokat is, amelyek immáron nem adat alapon, hanem a szolgáltatás használati ideje alapján korlátoznak. Ez sokkal átláthatóbbá teszi a rendszert, mivel a streamelés folyamatosan változó bitrátája miatt eddig még csak megbecsülni sem lehetett, hogy mennyi adatot igényel az, ha valaki mobilnettel nézne meg egy filmet vagy kedvenc sorozatának legújabb részét. Az új konstrukcióban a 3 órás jegy 290, a 10 órás jegy 690, az 50 órás jegy pedig 1790 forintért lesz elérhető.

A Telenor a szolgáltatás bevezetésekor akciózott, és ez most, a megújulásnál sem marad el: aki előfizet, az 2015. február 4-ig az Extra kivételével valamennyi csomagot ingyen használhatja, és havi egy darab 3 órás jegyet is ajándékba kap. A kedvezmény a meglévő előfizetőkre is vonatkozik.