- 2015. február 12., 12:27
Egy töltő nélküli, valóban ékszernek és nem kütyünek kinéző, magyar fejlesztésű karkötő került fel az Indiegogora.
Hirdetés

A tago arc nevű karkötő legfontosabb újdonsága nem az, hogy E Ink kijelzőjének köszönhetően mindig az éppen hordott ruhához vagy hangulatunkhoz illeszthetjük kinézetét, hanem az, hogy nincs benne külön áramforrás, hanem az adatátvitelre használt NFC kapcsolat energiáját csapolja meg annyira, hogy képes legyen a képernyőt átállítani.

Mivel az E Ink csak ilyenkor igényel energiát, a rendszer valóban működik, és hatalmas előnye, hogy így a tago arc tényleg úgy néz ki, mint egy ékszer, nem pedig valamilyen kütyü, ami éppen ékszernek próbálja álcázni magát.

A karkötő mellé készül egy online „mintabolt” is, ami nemcsak a minták letöltésére szolgál, de meg is oszthatjuk az általunk tervezett dizájnokat, és ha népszerűek lesznek, akkor még bevételre is szert tehetünk ebből. Az arc egyébként többféle színben (ez esetben a keret színére gondoljunk, hiszen az E Ink egyelőre fekete-fehér) is kapható lesz, tehát választhatunk matt fekete, ezüst és arany keretek között.

Ami a tegnap este indult kampányt illeti, a megcélzott 40 ezer dollárból eddig több, mint 17 ezret sikerült összeszedni, ami elég jó eredmény. Az első órában egyébként 99 dollárért lehetett a karkötőt elővásárolni, jelenleg pedig az 50 darab szuperkedvezményes 149 dolláros ajánlat is elfogyott már, az arc ára így 199 dollárra nőtt. Aki nagyon sokat akar költeni, az egyedi, ékszerészekkel közösen készített ezüstből illetve aranyból álló variációt is vásárolhat 5 illetve 10 ezer dolláros áron.

Címkék