- 2015. június 5., 12:51
Összeesküvés-elméletek előre: az Apple mintha adminisztratív akadályokkal nehezíteni a Pebble Time terjedését.
Hirdetés

A Pebble jó ideje piacon van már, és a hozzá tartozó alkalmazás is elérhető volt az App Store-ban – amióta viszont megjelent az Apple Watch, mintha megsokasodtak volna a problémák.

Elsőként még korábban az Apple valamennyi Pebble-lel kompatibilis appot eltávolította az alkalmazásboltból. Ezt később tévedésnek állították be, és gyorsan vissza is tették a szóban forgó programokat. Most viszont kicsit nagyobb a gond: a már gyártásban, és az első megrendelőknek postázás alatt lévő Pebble Time órához tartozó appot nem engedik a boltba. A Time-hoz tartozó Kickstarter oldal szerint az alkalmazás első verzióját május 18-án már engedélyezték, de az újabb, hibajavításokat tartalmazó másodikat (amelyet május 22-én tettek volna közzé), nem. Bár a Pebble kérte az ellenőrzés felgyorsítását, erre eddig nem érkezett válasz, és a sima Pebble/Pebble Steel páros kliensének április 22-én elkészült újabb verziója sem jelent még meg a boltban.

Mindez egyelőre azt jelenti, hogy aki a korábbi Pebble-t használja, az továbbra is a februári verziós programmal tudja működtetni őket, a Pebble Time vásárlói azonban gyakorlatilag nem tudják használni az órát. Bár a Pebble azt javasolja, hogy egy androidos telefonnal végezzék el az első beállításokat, az eredmény azért messze nem mondható tökéletesnek.

Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2020. október 15., 12:00