- 2015. október 1., 12:59
Újabb bőrt húz le a HTC a One M9+-ról, ezúttal a Supreme Camera változattal, amit pár napja jelentett be.
Hirdetés

Pár órával a Google rendezvénye előtt jelentette be a HTC legújabb telefonját, így természetes, hogy az Android Marshmallow árnyékában kevesebbet hallottunk felőle. Hogy direkt tervezte így a HTC, vagy csak nem gondolt arra, hogy így lesz, nem tudni, mindenesetre az M9 immár sokadik verziója amúgy sem biztos, hogy megérdemelte volna a kitüntetett figyelmet.

A készülék gyakorlatilag az M9+ egy újabb módosulata, amelyben a legnagyobb figyelmet a kamera cseréjének szenteltek – innen is származik a Supreme Camera név. Maga a telefon a megszokott unibody házzal, 5,2 colos QHD kijelzővel, X10 SoC-vel, 3 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral érkezik, de nem hiányoznak a BoomSound hangszórók és az alul középen elhelyezett ujjlenyomat-olvasó sem.
Ami változott, az ugye a kamera: az eredeti M9+ban hátul egy kettős rendszer volt, ami egy 20 és egy 2,1 Mpixeles kamerából állt, az újban ezzel szemben a szenzort egy 21 Mpixeles példányra cserélték optikai stabilizátorral, felülre pedig a második érzékelő helyett egy lézeres autofókusz került. Az új mobil októbertől lesz megvásárolható, először Tajvanon, 630 dollárnak megfelelő áron.

Címkék
Hozzászólások