- 2015. október 8., 18:20
Az új Csillagok Háborúja film örömére Star Wars tematikájú, egyedi kiadású noteszgéppel jelentkezett a HP.
Hirdetés

Sokan várjuk már a Csillagok Háborúja hetedik részének, az Erő ébredésének az érkezését – de akinek van elég pénze, az addig is megajándékozhatja magát egy, a témába vágó noteszgéppel a HP jóvoltából.

Ez a gép a most bejelentett Star Wars Special Edition Notebook, amely persze csak külsejében különleges: a speciális grafikájú hátlapon és csukótámaszon túl a zsanérra is felkerült a „Galactic Empire” szöveg, mégpedig a híres Aurebesh betűkkel. A tapipadon az X-szárnyú vadászok célbefogó rendszerének mintázatát figyelhetjük meg, a billentyűzet pedig természetesen vörös háttérvilágítást kapott. A Lucasfilm… bocsánat, Disney kapcsolatnak köszönhetően a képernyővédők, háttérképek, hangcsomagok mind-mind a Star Wars univerzumból származnak.

Belül persze kevésbé futurisztikus a helyzet, tehát protokolldroidként nem fog működni a gép. Helyette kapunk azért hatodik generációs i5/i7 processzorokat, maximális kiépítésben 12 GB RAM-ot és 2 TB háttértárat, illetve GeForce 940M grafikát. A kijelző 15,6 colos méretű és Full HD felbontású, extraként pedig egy Star Wars grafikájú hordozótokot is vásárolhatunk a géphez.

A Star Wars Special Edition Notebook október-november táján kerül a boltokba (attól függően, hogy a világ mely részén tartózkodunk), az induló árak pedig 700 dollár körül mozognak majd.

Címkék