- 2015. november 17., 13:29
A HP és a Movado közreműködésében egy újabb, minimalista kivitelű "okosóra" kerül a piacra.
Hirdetés

Egyre több hagyományos órákat gyártó cég érzi úgy, hogy valamit nekik is lépni kell a viselhető kütyük piacán. Ez néha egy „valódi” okosóra formájában jelenik meg, néha pedig olyan öszvér megoldásokat kapunk, mint a HP és a Movado közös gyermeke.

Az amerikai technológiai cég és a svájci óragyártó Bold Motion nevű eszköze az utóbbitól megszokott, minimalista dizájnt követi, és funkcióiban sem tartozik a szó szoros értelmében vett okosórák közé, hiszen kizárólag az értesítések átvitelére szolgál. Ezeket egyrészt vibrálással, másrészt a Movado védjegyévé is vált, a 12-es szám helyén található kör, illetve a számlapot körülvevő vékony csík különböző mintázatú megvilágításával jelzi. A készülék lépésszámlálásra is képes, a megfelelő számú LED felgyújtásával pedig azt is megmutatja, hogy hol tartunk az aznapra előirányzott mozgással.

A 44 mm-es átmérővel rozsdamentes acélból készülő óra 50 méterig vízálló, és két színben, feketében és acélszínben rendelhető. A szíj mind a két esetben szilikongumi, az ár pedig 695 dollár.

Címkék