- 2016. április 11., 19:56
Mindenki számra megnyitotta a MyTV szolgáltatást a Telenor, és a csatornakínálat is szépen bővült.
Hirdetés

Megújította, és jelentősen kibővítette online tévészolgáltatását a Telenor Magyarország. A MyTV-re mostantól nem csak a Telenor ügyfelei fizethetnek elő, hanem bárki – a szolgáltatást pedig természetesen nemcsak saját hálózaton belül, hanem a Telekom és a Vodafone hálózatain is igénybe lehet venni, otthon pedig természetesen a WiFi kapcsolatot is lehet használni. Az elérhető csatornák kínálata mellett a tékában elérhető filmek és sorozatok száma is bővült. A legfontosabb és egyben talán leghasznosabb változás, hogy mostantól az HBO GO-ra is elő lehet fizetni, mindentől – tehát klasszikus HBO előfizetéstől – függetlenül is.

Az HBO GO folyamatosan frissülő katalógusa 750 filmet, 100 sorozatot és 250 dokumentumfilmet tartalmaz, és havi 2490 forintért vehető igénybe. Az HBO Go csomag mellé a Telenor most ajándékba adja a MyTV közszolgálati csomagot is, amelyben az M1, M2, Duna, Duna World és M4 csatornák szerepelnek. A Telenor a saját ügyfelei számára extraként 2016. augusztus 31-ig elengedi az adatforgalmazási díjat is, így a foci EB meccseit valamint az olimpiai közvetítéseket akár a villamoson vagy a Balaton partján is húzós költségek nélkül lehet majd nézni. A MyTV családi csomag havi előfizetési díja 5990 forint, vagy két év hűség esetén havi 4990 forint; ebben a csomagban összesen 50 csatorna található meg.

A bejelentéssel egy időben a Telenor megújította a MyTV alkalmazás Android és iOS alatt futó verzióit, illetve kiadta az Android TV alatt futó változatot is. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a MyTV már a Sony és a Philips egyes okostévéin is használható. A Samsung okostévéire kifejlesztett alkalmazás április végén jelenik meg, de a tervek szerint idővel minden fontos okostévé platformon, így az LG-féle webOS-en valamint a Panasonic és a Sharp tévék Firefox OS-én is elérhető lesz a szolgáltatás.