- 2016. június 9., 22:32
Egyedi kedvezménnyel vásárolhatják meg az iRobot legújabb robotporszívó modelljét a Geeks.hu olvasói.
Hirdetés

Rengeteg háztartási robotot, köztük számtalan robotporszívót mutattunk már be az elmúlt években a Geeks.hu-n, de ezzel eddig maximum a megfelelő készülék kiválasztásában segíthettünk. Most eljött az idő, hogy a vásárlást is megkönnyítsük. Aktuális áron ezek a robotok nem olcsók, de mindennapos használatukkal a legértékesebb hétvégéből nyerhetünk vissza 1-2 órát a pihenésnek, szórakozásnak. Ráadásul a hét minden napján porcica és szálló por mentes lakásban élhetünk. Ez az, amit még a heti egyszer dolgozó bejárónő sem tud biztosítani!

Száz szónak is egy a vége: rávettük Attilát a Robotgurut, hogy csak a Geeks.hu olvasóknak segítsen egy kis kedvezménnyel, hogy mielőbb saját robotporszívóhoz juthassanak. Hogy tényleg mindenki számára elérhető legyen a dolog, az iRobot egyik legnépszerűbb alapmodelljének a legújabb, idén megjelent, dokkolóval is rendelkező változatát, a Roomba 605-öst választottuk, amire a Robotguru az alábbi ajánlatot dolgozta ki:

Időszak Kedvezmény mértéke Kuponkód
2016. június 10. 0:00 – június 12. 0:00 10% Geeks10
2016. június 12. 0:00 – június 14. 0:00 8% Geeks08
2016. június 14. 0:00 – június 19. 0:00 6% Geeks06

Mindegyik kuponkód csak az adott sorban szereplő időpontok között használható fel! A 10% kedvezményhez tehát igyekezni kell egy kicsit, de azért a 8 és a 6 százalék engedmény sem rossz. Az ajánlat csak az iRobot Roomba 605-ös modellre vonatkozik, más kedvezménnyel nem vonható össze. A robotokat ingyenesen kiszállítják az ország bármely településére, de ha olyan türelmetlen vagy, mint mi szoktunk ilyenkor lenni, akkor személyesen is átveheted a Robotguru Récsei Centerben lévő bemutatótermében. Rendeld meg most, mert nem tudjuk, hogy mikor lehet erre újra rávenni a Robotgurut!

Címkék
Hozzászólások